POTPISAO ZA PARTIZAN! Crno-beli doveli novog igrača, Stolica se raduje, a Grobari usplahireni zbog NJE! Biće na stadionu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 17:54

POTPISAO ZA PARTIZAN! Crno-beli doveli novog igrača, Stolica se raduje, a Grobari usplahireni zbog NJE! Biće na stadionu (VIDEO)

Svi srećni.

Nekadašnji igrač Partizana i izdanak omladinske škole, Zlatan Šehović, vratio se u svoj matični klub u koji je došao kao osmogodišnji dečak.

Šehović je u izraelski Makabi Netanja prešao u sezoni 2019/2020, gde je odigrao 33 utakmice i upisao asistenciju i gol.

Pre toga je za Partizan odigrao 14 utakmica uz osvojen pehar Кupa 2019. godine. Sa novim šefom stručnog štaba, Ilijom Stolicom, sarađivao je u selekciji U21. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bezrezervnu podršku i vetar u leđa u novom klubu, mladom levom beku daje izabranica Mina.

A post shared by Mina🦋 (@ilicc.mina)

Ova atraktivna lepotica, na sebe je skrenula pažnju pre svega izgledom i slikama koje gotovo svakodnevno deli sa pratiocima na Instagramu.

A post shared by Mina🦋 (@ilicc.mina)

Gotovo na svakoj ona jasno stavlja do znanja da je svesna svojih kvaliteta i da nema problem da pokaže sve atribute.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.