POSTOJI ŠANSA DA OSTANE U PARTIZANU? Papapetru još nije odlučio gde će da igra sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:45

POSTOJI ŠANSA DA OSTANE U PARTIZANU? Papapetru još nije odlučio gde će da igra sledeće sezone

Sve je otvoreno.

Janis Papapetru još uvek nije doneo odluku gde će igrati sledeće sezone. Grčki as je na odmoru u domovini, gde sumira utiske o protekloj sezoni koju je proveo u Partizanu.

– Partizanova sezona završila na veoma lep način, osvajanjem ABA lige. Drugačiji je utisak kada je u pitanju Evroliga jer nismo uspeli da se plasiramo na Fajnal-for, ipak, imali smo veoma dobru, uspešnu sezonu - jasan je Jani.

Još uvek ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna da li će ponovo igrati u istom timu sa Matijasom Lesorom:

 -  Još uvek nisam doneo odluku o budućnosti. Nisam još uvek razmišljao o tome, ima opcija u Grčkoj, kao i u inostranstvu, sve je otvoreno. Veoma sam srećan zbog Lesora. Navijači Panatinaikosa će ga voleti. Uvek daje sve od sebe. Sviđa mu se Grčka i način života ovde. Mislim da će se dobro snaći.

Naravno nezaobilazna tema je prelazak Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa u Panatinikos.

– Nisam razgovarao sa Slukasom. Srećan sam zbog njega i njegovog izbora. Svaka odluka se mora poštovati. Nisam očekivao ovo, mislim da niko nije očekivao - zaključio je Papapetru
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grčka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.