Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POREĐENJE SA MURINJOM: Koga to Vujošević toliko ceni?

Bivši trener Partizana debitovao je na klupi Limoža pobedom protiv Valensije u meču 3. kola druge faze Evrokupa prekinuvši tako niz domaćina od 28 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Iskusni stručnjak spušta loptu posle brojnih hvalospeva pristiglih na nejgov račun uz poruku da će sezona biti puna uspona i padova, ali ne propušta da pohvali svog pomoćnika Ognjena Rebića, koji je tokom leta bio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na probi u Partizanu.
– Studirao je u Americi i košarkaški je obrazovan na oba jezika. Pa i Žoze Murinjo je počeo trenersku karijeru kao prevodilac, rekao je Vujošević u izjavi za Sport.
Ono što je svima upalo u oči tokom jednog od tajm-auta tokom meča Valensije i Limoža je da Vujošević vrlo dobro razume, ali ustručava se da govori engleski jezik. Tako kada god njegov pomoćnik u nečemu pogreši on je tu da ga ispravi.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujoševićeva diploma ne važi u Francuskoj!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016

Crnogorski trener neće moći neko vreme da vodi sa klupe Limož u takmičenjima koja se igraju pod okriljem francuskog košarkaškog saveza...Duško Vujošević je imao debi iz snova  u svom novom klubu oborivši na pleća do tada nesavladanu Valensiju (28/0) na utakmici Last 32 faze Evrokupa, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.