PONOĆNI SUKOB Tuča “grobara” i “bed blu bojsa” u Vukovaru

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOĆNI SUKOB Tuča “grobara” i “bed blu bojsa” u Vukovaru

U Vukovaru su se proteklog vikenda potukli navijači zagrebačkog Dinama i Partizana. Bilo je povređenih, ali oni su, srećom, van životne opasnosti.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Liverpula na Old Trafordu, protiv Mančester junajteda, je 1.75.
Kako navodi Glas Slavonije do tuče je došlo u Županijskoj ulici, oko dva sata posle ponoći, ispred ugostiteljskog objekta. Policijska uprava vukovarsko-sremska >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << potvrdila je da bilo sukoba, mada nije saopšteno da su akteri bili navijači.
Šest osoba od 18 do 25 godina napalo je tri osobe od 24 i 23 godine. Jedan od učesnika tučnjave teško je povređen, a dvoje lakše. Lekarska pomoć pružena im je u vukovarskoj bolnici, a teško povređeni mladić je izvan životne opasnosti – saopštila je policija.
Svi učesnici tuče sa područja grada Vukovara, a o događaju je obavešteno i državno tužilaštvo.


The post PONOĆNI SUKOB Tuča “grobara” i “bed blu bojsa” u Vukovaru appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.