U Vukovaru napadnuta trojica srpskih mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vukovaru napadnuta trojica srpskih mladića

Članovi jedne navijačke grupe fizički su u Vukovaru napali trojicu mladića srpske nacionalnosti, objavio je danas "Večernji list", pozivajući se na nezvanične policijske izvore.

Iz Policijske uprave Vukovarsko-sremske saopštili su da je u noći 12. oktobra, oko dva sata u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba više osoba.

Policija je navela da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je šest osoba od 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 25 godina fizički napalo tri osobe u između 23 i 24 godine, a da je pri tome jedna osoba zadobila teške telesne povrede, dok su dve lakše povređene.

Svi učesnici sukoba su s područja Grada Vukovara, a o događaju je obavešteno državno tužilaštvo. Navodno se sve dogodilo nakon što su trojica mladića napustila objekat i krenula prema automobilima.

Osoba koja je zadobila teške telesne povrede završila je u KBC Osijek na operaciji. Policija je do imena svih počinilaca došla uz pomoć nadzornih kamera postavljenih na ugostiteljskom objektu čiji su snimco uzeti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večernji: U Vukovaru napadnuta trojica srpskih mladića

Izvor: B92, 15.Okt.2019

Članovi jedne navijačke grupe u Vukovaru su napali trojicu mladića srpske nacionalnosti, objavio je danas "Večernji list"...Iz Policijske uprave Vukovarsko-sremske saopštili su da je u noći 12. oktobra, oko dva sata u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog...

Nastavak na B92...

''Grobari'' vs ''BBB'' usred Vukovara, jedan teže povređen

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 14:27

Ukupno devet osoba učestvovalo je u ovom sukobu...Hrvatski mediji danas prenose informaciju ''Glasa Slavonije'', prema čijim saznanjima je u subotu oko dva sata po ponoći došlo do sukoba dve grupe navijača - ''Bed Blu Bojsa'' i ''Grobara''...Pomenuti izvor je vest potkrepio i saopštenjem iz Policijske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.