POMOGAO JE PARTIZANU, TREBA GA SKLONITI: Novo OŠTRO SAOPŠTENJE Crvene zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:34

"POMOGAO JE PARTIZANU, TREBA GA SKLONITI": Novo OŠTRO SAOPŠTENJE Crvene zvezde!

Nova bura u srpskom fudbalu...

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem nakon utakmica "večitih", nezadovoljan suđenjem u Superligi. Crveno-beli su se osvrnuli na dešavanja u Surdulici gde je Partizan uspeo da savlada Radnik (1:2).

Za Zvezdu je sporan detalj iz 59. minuta meča kada je posle kontakta Svetozara Markovića sa Zajmovićem u šesnaestercu gostiju, glavni sudija meča je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazao na belu tačku.

Nedugo zatim VAR soba, u kojoj sedi Srđan Jovanović, pozvala je Miloša Milanovića i on je posle gledanja snimka odlučio da poništi penal.

To je bio povod za novo saopštenje usmereno najpre ka Jovanoviću.

- Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku - navode iz Ljutice Bogdana u saopštenju i zaključuju:

- Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.