PODSEĆA NA JOKIĆA: Velika želja Partizana izlazi na NBA draft! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 20:52

PODSEĆA NA JOKIĆA: Velika želja Partizana izlazi na NBA draft! (VIDEO)

Svestran igrač.

Brajan Šo, proslavljeni NBA košarkaš i nekadašnji trener Denver Nagetsa, smatra da talentovani Filipinac Kai Soto može da bude nešto nalik Nikole Jokića.

Radi se o talentovanom centru s Filipina koji je veoma atipičan jer iz ove države retko dolaze ljudi sa njegovom visinom.

Šo, koji je trenutno trener u Dži ligi, imao je samo lepe reči za Sota:

- Mislim da Kai >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima sposobnosti da igra kao Nikola Jokić. Na osnovu onoga što sam video, Kai ima dobar šut, osećaj za igru i dodavanje, a može da i dribla, vodi loptu - rekao je Šo.

Kai Soto će naredne sezone igrati za Brajana Šoa u Dži ligi, s obzirom da je odlučio da preskoči koledž i odmah uđe u profesionalne vode. Čim završi sezonu u Dži ligi, Soto će se okušati na NBA draftu, isto što je uradio i srpski košarkaš Alen Smailagić.

- Soto je prilično svestran košarkaš, ali mora da ojača. Može da igra leđima, a može i licem prema košu.

Inače, pre godinu i po dana iz Partizana su se interesovali za Sota, međutim mladi Filipinac je odlučio da ode u SAD.

Kai Sotto’s new NBA G League coach says the 7-foot-2 Filipino looks "pretty versatile" but needs to get stronger. https://t.co/BTOEscM1Wz

— Rappler (@rapplerdotcom) August 13, 2020

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.