SRBIJA IMA DVA PREDSTAVNIKA U EVROPI: Partizan izbacio Molde, Miletić je HEROJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA IMA DVA PREDSTAVNIKA U EVROPI: Partizan izbacio Molde, Miletić je HEROJ! (VIDEO)

Grupna faza LE stigla u Humsku.

Fudbaleri Partizana i Moldea odigrali su u Norveškoj 1:1 u revanš meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, što je crno-belima bilo dovoljno za plasman u grupnu fazu posle beogradske pobede. Norvežani su došli do prednosti preko Džejmsa u 72. minutu, ali je pogodak za prolaz crno-belih postigao Nemanja Miletić osam minuta kasnije.

Partizan se tako pridružio Crvenoj zvezdi koja se plasirala u Ligu šampiona u evropskoj jeseni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Uživo dešavanja iz Moldea možete pratiti iz minuta u minut na portalu Srbija Danas.

MOLDE - PARTIZAN 1:1

STADION: Molde stadion (Molde)

SUDIJA: Rudi Buke (Francuska)

STRELCI: Džejms 72. - Miletić 80.

MOLDE: Kraninks - Haraldseid, Gabrielsen, Foren, Haugen - Aursnes, Husain - Boli (od 61. Omoijuanfo), Volf Eikrem, Hestad - Džejms. Klupa: Renmark, Sjolstad, Mostrom, Elingsen, Knudtzon, Vingo, Omoijuanfo. Trener: Erling Mou.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Tošić, Suma (od 67. Natho), Asano - Sadik (od 68. Ožegović). Klupa: N. Stevanović, Vujačić, Brežančić, Natho, Lutovac, F. Stevanović, Ožegović. Trener: Savo Milošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Molde – Partizan, dve Savine izmene (19:00)

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Od 19 časova u Norveškoj se igra revanš poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a sastaju se Molde i Partizan. U prvom meču prošle nedelje u Beogradu crno-beli su pobedili 2:1. Pobednik će da se plasira u grupnu fazu ovog takmičenja. Trener Savo Milošević napravio je dve izmene u odnosu...

Nastavak na 011vodič.com...

POZNATO JE: Evo koliko je Partizan ZARADIO ulaskom u LE! Suma se može još UVEĆATI značajno

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019

Finansijska injekcija...Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u Ligu Evrope, a samim ulaskom u grupnu fazu već su debelo zaradili. Ono što dodatno raduje crno-bele je mogućnost da se priliv novca iz UEFE dodatno uveća dobrim rezultatima predstojeće jeseni...Partizan je u kvalifikacije za Ligu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.