PARTIZANU PREKIPELO: Crno-beli postavili ULTIMATUM Slovanu oko pregovora Sume (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANU PREKIPELO: Crno-beli postavili ULTIMATUM Slovanu oko pregovora Sume (FOTO)

Beogradski tim dao ponudu.

Čelnici Partizana poručili su Slovanu iz Bratislave da neće doveka pregovarati o transferu Sejdube Sume i postavili im ultimatum: ili danas završavamo posao ili prekidamo razgovor, piše Mondo.

ĐUKIĆEVA MAGIČNA REČ: Nećete verovati kako trener Partizana MOTIVIŠE igrače na terenu (FOTO)

ĐUKA, DA LI JE MOGUĆE? Ljubimac Grobara ODGOVORIO na pitanje koje njih najviše ZANIMA (FOTO)

Sejduba Suma je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno, prihvatio uslove koje mu je ponudio Partizan, ali njegov klub Slovan pokušava da izvuče više novca za obeštećenje. Prema nezvaničnim informacijama, crno-beli su Slovacima poslednji put ponudili 1,2 miliona evra, međutim, njima ni to nije bilo dovoljno.

Za Sumu je bio zainteresovan francuski Bordo, ali je i on juče poručio da odustaje od daljih pregovora (više pročitajte OVDE).

POSTIGAO JE 24 GOLA: Ali je samo OVAJ ostavio POSEBAN utisak na Lea! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan vs CSKA! Đuka i Leo ponovo u tandemu, koji će sastav Đukić izvesti?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2017

Posle pobede nad Kopenhagenom, Partizan danas ima još jednu veoma jaku proveru na pripremama za novu sezonu...Crno-bela ekspedicija konačno je kompletirana na pripremama u Sloveniji, mada se u Partizanu i dalje nadaju dolasku još jednog velikog pojačanja, toliko dugo iščekivanog Sejdube Sume iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.