ĐUKIĆEVA MAGIČNA REČ: Nećete verovati kako trener Partizana MOTIVIŠE igrače na terenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆEVA MAGIČNA REČ: Nećete verovati kako trener Partizana MOTIVIŠE igrače na terenu (FOTO)

Fudbaleri crno-belih nalaze se u Sloveniji gde odrađuju drugi deo priprema.

Fudbaleri Partizan sada su kompletni u Sloveniji. Drugi deo priprema otpočele su bez nekoliko igrača, (Leonardo zbog produženog odmora, Đurđević zbog obaveza u mladoj reprezentaciji), ali sada su izabranici Miroslava Đukića u punom sastavu.

POVRATAK U EVROPU: Božinov ima NOVI klub, iznenadiće vas u kojoj DRŽAVI! (FOTO)

POSTIGAO JE 24 GOLA: Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je samo OVAJ ostavio POSEBAN utisak na Lea! (VIDEO)

Trude se da se uigraju, da se svi povežu, a šef struke im pomaže da se što lakše prilagode uslovima, pa je tako na treninzima viđen ozbiljan rad, koji je propraćen jednom posebnom rečju.

- Opa - je reč koja je po svemu sudeći omiljena treneru Đukiću, kojom ih drži u fokusu a posebno u mečevima protiv Kapfenberga i Kopenhagena, piše Sportski žurnal.

Ekipa beogradskog tima nalazi se u Moravskim Toplicama.

GROBARI, PAŽNJA: Evo kada i kako NAVIJAČI Partizana MOGU do ulaznica za meč sa Podgoričanima (FOTO)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARTIZANU PREKIPELO: Crno-beli postavili ULTIMATUM Slovanu oko pregovora Sume (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2017

Beogradski tim dao ponudu...Čelnici Partizana poručili su Slovanu iz Bratislave da neće doveka pregovarati o transferu Sejdube Sume i postavili im ultimatum: ili danas završavamo posao ili prekidamo razgovor, piše Mondo...ĐUKIĆEVA MAGIČNA REČ: Nećete verovati kako trener Partizana MOTIVIŠE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.