PARTIZANU OLAKŠAN POSAO: Panatinaikos BEZ NAJBOLJEG stiže u Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 14:47

PARTIZANU OLAKŠAN POSAO: Panatinaikos BEZ NAJBOLJEG stiže u Beograd!

Grci pišu...

Beogradski Partizan je pobedom protiv Monaka u Kneževini, overio plasman u plej-of Evrolige. Utakmicom protiv Panatinaikosa u petak (20.30), crno-beli završavaju blistavo odigrani ligaški deo elitnog takmičenja. Ekipa Željka Obradovića želi novu pobedu i nada se povoljnom raspletu kako bi nokaut rundu dočekala sa pete pozicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali se tu pita i večiti rival.

Uoči duela sa Atinjanima, u kojem je Partizan ogroman favorit, iz Grčke stiže vest da bi PAO mogao da bude znatno oslabljen.

Naime, tamošnji portal "sport24" javlja da je košarkaš Marijus Grigonis izvrnuo zglob i da je neizvestan za duel u Areni.

Svakako, Partizanu ostaje da pobedi. Pred sobom će da ima jasnu situaciju. Zvezda dočekuje Fenerbahče u četvrtak.

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.