PARTIZANU 0 EVRA: Ako Tristan ode u NBA, Real na DOBITKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2022, 20:50

PARTIZANU 0 EVRA: Ako Tristan ode u NBA, Real na DOBITKU

Madridski klub se osigurao.

Tristan Vukčević karijeru nastavlja u Partizanu, a odgovorni u madridskom Realu učinili su sve da se obezbede u slučaju da supertalentovani košarkaš karijeru nastavi u NBA ligi.

Naime, prema informacijama novinarke televizije Movistar Pilar Kasado, dva kluba su sklopili dogovor da se iznos NBA klauzule, u slučaju da Vukčević karijeru jednog dana nastavi u najjačoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ligi sveta, isplati Real Madridu, ne Partizanu.

Dakle, on bi preko okeana otišao kao košarkaš Parnog valjka, samo bi novac završio na računu Blankosa.

To je nezvanično detalj zbog kojeg Partizan nije platio obeštećenje za Vukčevića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako Vukčević ode u NBA – novac dobija Real, a ne Partizan

Izvor: B92, 27.Jan.2022

Tristan Vukčević, novi košarkaš Partizana, ima interesantnu klauzulu u svom ugovoru...Tristan Vukčević karijeru nastavlja u Partizanu, zvanično je objavljeno u četvrtak popodne...Kako prenose španski mediji (Movistar Pilar Kasado) postoji NBA klauzula u ugovoru mladog centra Tristana Vukčevića...Naime,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.