PARTIZANOVO SUVO ZLATO Posao mi je da “spajam” momke sa golom

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOVO SUVO ZLATO Posao mi je da “spajam” momke sa golom

Partizan je u liku Bibrasa Natha dobio suvo zlato. Izraelac je velemajstorskim asistencijama poveo crno-bele ka pobedi u Novom Sadu. Već u prvom poluvremenu je “spojio” sa golom Nemanju Miletića, ali su njegova dodavanja dala rezultat u nastavku meča.
Na meču Orenburg – Rubin K, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za pobedu domaćina.
Bilo je teško probiti njihovu odbranu. Kada smo ih “otvorili” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << golom, sve je bilo lakše – kaže Natho.
O njegovom doprinosu pobedi nije želeo mnogo da govori.
– Moj posao je da pomognem timu i da momcima šaljem dobre lopte. Srećni smo što smo ostvarili važnu pobedu.
Izraelski fudbaler kaže da uživa u Partizanu.
– Zaista mi je lepo, uživam. Svi se trude da mi pomognu. Predstoji nam izuzetno važna nedelja. Moramo da radimo dobro, da igramo dobro i da pobedimo – rekao je Bibras Natho.

The post PARTIZANOVO SUVO ZLATO Posao mi je da “spajam” momke sa golom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.