PARTIZAN SPOJIO BIVŠE IGRAČE: Ilić bio kapiten i treneru i direktoru

Izvor: Kurir, 01.Nov.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SPOJIO BIVŠE IGRAČE: Ilić bio kapiten i treneru i direktoru

Saša Ilić u timu iz Humske zajedno igrao u Ligi šampiona sa Ljubinkom Drulovićem i Ivicom Ilievim.

Legendarni Saša Ilić bio je kapiten u Partizanu treneru Ljubinku Druloviću i sportskom direktoru Ivici Ilievu. Ikona kluba iz Humske, koji je upisao ukupno 352 utakmice u crno-belom dresu, napisao je tako nove stranice istorije trofejnog kluba.

- Sa Ljubinkom sam zajedno igrao kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizan bio učesnik Lige šampiona u sezoni 2003/2004. Sa Ivicom sam do elitnog klupskog takmičenja stizao te godine, ali i 2010. Nekima je neobično što sam ja ostao još u kopačkama u odnosu na njih, ali meni ne. Rekao bih, sled događaja i ništa više. Obojica su stigla u Partizan u teškom trenutku i svaka im čast što su prihvatili odgovornost - skromno je u razgovoru za Kurir rekao Saša Ilić (38).

Legendarni Sale kapiten ne žali što se nije penzionisao prošle sezone s titulom.

- Nisam se pokajao! Volim fudbal i dok god budem uživao u njemu, igraću. Krivo mi je što klubu ne ide, što imamo veliki bodovni zaostatak u prvenstvu. Opet, imamo Ligu Evrope i pozitivan učinak u grupi, što nam garantuje da bismo mogli da i na proleće igramo to takmičenje. To bi bio veliki uspeh za klub. S druge strane, osećam da sam sada više sklon povredama i to mi ne prija. Baš zbog toga razmišljam da na kraju sezone završim karijeru.

Neki bivši funkcioneri Partizana pominjali su mogućnost da Saša Ilić po završetku karijere postane sportski direktor kluba.

- Nisam dobio poziv od uprave, pa o tome, iskreno, nisam ni razmišljao. Videćemo šta će biti u budućnosti, odnosno posle juna, kada se završi sezona - zaključio je Ilić.

Gornji Milanovac

DANAS PROTIV METALCA

Fudbaleri Partizana danas od 17 časova gostuju Metalcu u Gornjem Milanovcu, koji su letos pobedili u Humskoj sa 4:0.

- Favoriti smo na papiru, ali to moramo da dokažemo na terenu. Imamo kapacitet da budemo bolji od njih. Protivnik je opasan iz prekida, ali nas interesuju tri boda - poručio je trener Drulović.

Autor: Aleksandar Radonić,Foto: Saša Pavlić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.