PARTIZAN SE OKREĆE NBA POJAČANJIMA? Da li crno-beli imaju šta da traže po Evropi nakon prekida sa Miškom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 16:42

PARTIZAN SE OKREĆE NBA POJAČANJIMA? Da li crno-beli imaju šta da traže po Evropi nakon prekida sa Miškom?

Biće teško pronaći ih.

Dok većina evroligaških klubova sklapa svoje sastave i dovodi igrače, Partizan je trenutno na bilansu dva pojačanja i četiri odlaska. Sve je bilo u znaku dolaska Nikole Mirotića, koji na to odredište nikad nije stigao, a i ostale novajlije bile su planirane kako bi se uklopile u njegov stil igre.

Ipak, ostao je crno-beli tim samo na dolascima Mateuša Ponitke i povratnika Ognjena Jaramaza, te Grobari nestrpljivo čekaju na trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novajliju.

Već smo vam predstavili listu igrača koji su protekle sezone igrali u Evroligi, a sada nemaju klub, no pitanje je da li se iko od njih uklapa u zamisli Željka Obradovića.

Bekovi: Nejt Volters, Met Tomas, Darun Hilijard, Markus Erikson, Ostin Holins, Kori Higins

Krila: Dvejn Bejkon, Entoni Rendolf, Ogastin Rubit, Dalton Holms, Kris Singlton, Dimitris Agravanis

Centri: Tarik Blek, Brajant Danston, Otelo Hanter

Podsetimo, Partizan je prekinuo saradnju sa agencijom "BeoBasket" čuvenog srpskog menadžera Miška Ražnatovića, tako da je izbor još suženiji.

Stoga, logično rešenje bi moglo da bude to da se crno-beli odluče ipak za nekog igrača "preko bare", a kao najzvučnije pojačanje bez ikakve dileme figurira Frenk Kaminski koji igra na poziciji centra.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.