PARTIZAN SAZNAO PROTIVNIKA: Pirova pobede Mege, crno-beli u finalu protiv Pariza

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SAZNAO PROTIVNIKA: Pirova pobede Mege, crno-beli u finalu protiv Pariza

Bila je potrebna pobeda od 10 razlike za srpsko finale.

Juniori Mega Bemaksa nisu uspeli da se plasiraju u finale kvalifikacionog turnira juniorske Evrolige „Adidas Next Generation Tournament Marko Ivković“ koji se održava u hali FMP u Železniku iako su u 3. kolu savladali CFBB Pariz sa 68:69 (11:31, 20:18, 18:11, 19:9).

Izabranicima trenera Dragoljuba Avramovića je za plasman u finale bila potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobeda od 10 poena razlike, a iako meč su otvorili sa fantastičnom serijom 2:24, u drugom poluvremenu su postigli samo 20 poena, te je to, uz 13 promašenih slobodnih bacanja i veliki broj dopuštenih skokova u napadu, bio ključ za vraćanje francuske ekipe u meč i poraz koji ih je odveo u finale. Najefikasniji u redovima Mege su bili Petar Kovačević sa 18 poena i Luka Paunović sa 13, dok se u ekipi CFBB Pariz istakao Melvin Ažinsa sa 19 poena.

U finalu će sutra od 20 časova igrati Partizan protiv CFBB Pariza, dok će se Mega Bemaks boriti za treće mesto sa Makabijem.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Porta Žozea Saa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.