PARTIZAN PUNOM PAROM: Ne jedno, ne dva – stigla tri pojačanja! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN PUNOM PAROM: Ne jedno, ne dva – stigla tri pojačanja! (FOTO)

Od danas su crno-beli jači za trojicu novih košarkaša sa kojima je ozvaničena saradnja.

Trio domaćih i talentovanih igrača je danas u prostorijama košarkaškog klupa parafirao ugovor sa Partizanom.
Radi se o maestralnom Andreji Stevanoviću, Tadiji Tadiću i Strahinji Gavriloviću.
Najmlađi među njima je Tadić koji je potpisao prvi profesionalni ugovor, ima 18 godina i u narednih četiri će nositi dres Partizana. Dvojac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz Dinamika koji je uspešno prošao probu je takođe potpisao.
Andreja Stevanović igra na poziciji beka, 22-godišnji košarkaš je trenutno jedan od najtalentovanijih igrača na toj poziciji u našem šampionatu. I on je takođe potpisao četvorogodišnji ugovor i nastaviće saradnju sa Miroslavom Nikolićem.
Kao i Gavrilović kojeg popularni Muta takođe dovodi iz kluba u kojem je prethodno radio. Ovaj momak je rođen 1993. godine i igra na pozicijama krila i krrilnog centra, četiri godine je igrao za Univerzitet Južna Kalifornija u NCAA pre nego što se vratio u Srbiju. On je parafirao godinu dana kraći ugovor od prethodne dvojice.
FOTO: KK PARTIZAN

The post PARTIZAN PUNOM PAROM: Ne jedno, ne dva – stigla tri pojačanja! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

CRNO-BELI TURČIN: Svi su u Istanbulu zapazili turskog navijača sa šalom Partizana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2017

Još jedan dokaz da košarkaška sekcija slavnog kluba ima navijače širom ove planete.. . Jedna zanimljiva fotografija nam stiže iz Istanbula gde se takmiči naša reprezentacija na Eurobasketu.. Pre nekoliko dana je Srbija porazila Tursku na Evropskom prvenstvu, a na tribinama je bio momak po imenu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.