Tri potpisa u Humskoj

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri potpisa u Humskoj

Dres crno-belih zadužili Andrija Stevanović, Strahinja Gavrilović i Tadija Tadić

Košarkaški klub Partizan potpisao je višegodišnje ugovore sa trojicom novih igrača. Andreja Stevanović i Strahinja Gavrilović stižu iz Dinamika, prošle godine su sarađivali sa Miroslavom Nikolićem, koji je dobro upućen u njihov kvalitet.

Stevanović igra na poziciji beka i potpisao je četvorogodišnji ugovor, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gavrilović krilo i stavio paraf na trogodišnju saradnju.

Seniorski dres Partizana zadužio je i izdanak omladinske škole Parnog valjka Tadija Tadić, koji je potpisao četvrogodišnji ugovor. Mladi plejmejker je zajedno sa Stevanovićem i Gavrilovićem od početka priprema trenirao sa crno-belima i zaslužio potpisivanje ugovora.

(FOTO: KK Partizan)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan, tri potpisa u jednom danu

Izvor: RTS, 06.Sep.2017

Juniorski košarkaški reprezentativac Tadija Tadić potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Partizanom, a za crno-bele će igrati u naredne četiri godine. . Kako se navodi na sajtu crno-belih, plejmejker Tadić je 1999....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.