PARTIZAN OŠTEĆEN U BOLONJI: Sudije napravile veliku grešku na štetu crno-belih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 14:43

PARTIZAN OŠTEĆEN U BOLONJI: Sudije napravile veliku grešku na štetu crno-belih (VIDEO)

Detalj iz same završnice.

Košarkaši Partizana poraženi su od Virtusa u Bolonji (88:84), a tome je pored grešaka igrača u belim dresovima doprinelo i loše suđenje.

Neshvatljiv faul Smailagića nad Pajolom, nedosuđivanje nesportskog faula Abasu posle udaranja u lice Kaminskog su propusti koji ne bi smeli da se dešavaju najboljim evropskim sudijama.

A, možda najveća greška od mnogobrojnih desila se u samoj završnici utakmice u Bolonji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na dva minuta do kraja utakmice Partizan je imao prednost (77:75) i loptu ispod svog koša. Loše je to uradio Avramović, hteo je da doda Panteru, kada je Kordinije naterao igrača Partizana na grešku. Kapiten crno-belih je želeo da je vrati potom iz auta, ali je Kordinije bio na pravom mestu i uspeo je da uhvati i poentira za izjednačenje, ali, ono što sudije nisu videle jeste da je on bio u debelom autu u momentu kada je to uradio.

Jedina stvar koju zameram Zeljku je sto dozvoljava ovakve stvari vec evo trecu godinu. Najveci si, imas autoritet, uleti na teren bre napravi skandal, da im stavis do znanja da vise nece moci tako, a ne da 3 godine glumis gospodina nekog dok nas i kurta i murta pokradose pic.twitter.com/KZSKpNrGDd

— kontraritam (@kontra__ritam) February 3, 2024

Partizan je u Bolonji pretrpeo 13. poraz u elitnom takmičenju i zauzima 11. mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.