Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN OŠTEĆEN PROTIV METALCA: Linijske sudije ponovo zakazale na utakmici crno-belih! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana oštećeni su i na utakmici protiv Metalca kada im je pomoćni sudija neoprvdano isekao gol šansu.

Posle jednog neuspelog napada Metalaca sevnula je kontra crno belih, gede je Janković lepo “izbacio u prostor” Evertona na sredini terena i Partizanovom vezisti je bio potpuno otvoren put ka golu.
Ipak pomoćni sudija je podigrao zastavicu i prekinuo ovaj napad zbog navodnog ofsajda, ali je tom prilikom napravio ogromnu grešku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jer se Brazilac u trenutku upućivanja lopte nalazio na svojoj polovini.
Ipak čak i da je bio na protivničkom delu terena Everton je bio čak i iza protivničkog fudbalera tako da se ni u kom slučaju ne može govoriti o nedozvoljenoj poziciji.
Da nije bilo ovog ozbiljnog propusta sudije Slobonadana Pavlovića,  Everton i Leonardo bi sami izbili pred golmana Belića, koji bi u toj situaciji teško mogao bilo šta da uradi.

Izvor:Youtube/AM Video7S
The post PARTIZAN OŠTEĆEN PROTIV METALCA: Linijske sudije ponovo zakazale na utakmici crno-belih! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.