PARTIZAN OSLABLJEN ZA JOŠ JEDNOG VELEMAJSTORA: Voleo bIh da zamenim Rikarda u 60. minutu -reči Stanojevića odzvanjaju Humskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 13:41

PARTIZAN OSLABLJEN ZA JOŠ JEDNOG VELEMAJSTORA: Voleo bIh da zamenim Rikarda u 60. minutu -reči Stanojevića odzvanjaju Humskom

Trener crno-belih raspoložen uoči ključnog meča u Ligi konferencija.

FK Partizan u četvrtak igra protiv Anortozisa za evropsko proleće (18.45).

Crno-beli su drugi u B grupi Lige konferencija i za ostanak na ovoj poziciji, koja garantuje nastavak takmičenja, potreban im je bod u duelu sa kiparskom ekipom.

- Svi znamo šta ova utakmica nosi, kakav je značaj. Bitno je za sve nas iz 1.000 razloga. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imamo kadrovskih problema, neizvestan je i Pantić, gotovo sigurno neće biti u konkurenciji. I Šćekić je u problemu. Potrebna nam je pomoć navijača, oni su nas uveli u Evropu,jer Kiprani dolaze u velikom broju. Želja svih nas je pozitivna atmosfera – istakao je trener FK Partizan Aleksandar Stanojević.

Jasno je Stanojeviću da će rival biti maksimalno naoštren.

- Sa jedne strane igraju rasterećeno, rizikovaće u nekom delu utakmice, mogu da daju gol u 90. minutu i da prođu. Mi u svakom slučaju pred našim navijačima ne kalkulišemo, igramo svoju igru. Imamo i plan B ako treba da jurimo rezultat. O tome da je bod dovoljan razmišljaćemo od 85. minuta, do tada samo o pobedi.

Crno-beli će biti bez Lazara Markovića, Bibarsa Natha I danila Pantića, a u stroj se vratio Filip Holender.

- Ja verujem u svakog igrača koji igra ovde. Te moje rotacije i pokazuju. Raduje me i povratak Holendera, rekao mi je da se konačno dobro oseca, prvi put je spreman 100 odsto. Mladi su u dobroj formi. Jojić igra odlično, Milovanović diže formu. Kad god su bile eliminacione utakmice mi smo bili pravi. Tako verujem i sutra da će biti .

Stanojević se na kraju našalio.

- Voleo bih da Rikardo Gomeš izađe u 60. minutu, to bi značilo da je meč rešen. To je najbolja varijanta – nasmejao se Stanojević.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.