PARTIZAN ODLUČIO: Zbog dugačkog jezika je OVAKO kažnjen Samjuels

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN ODLUČIO: Zbog dugačkog jezika je OVAKO kažnjen Samjuels

Jamajčanin se oglasio preko Instagrama pa obrisao post.

Samardo Samjuels oglasio se juče na Instagramu nezadovoljan malom minutažom koju dobija, ali je taj post ubrzo obrisao da bi se malo kasnije oglasio i pokazao nezadovoljstvo zbog toga što mu plata nije isplaćena. Problem sa novcem rešen je u toku današnjeg dana, ali zbog takvog istupanja u javnosti predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je određene mere. To se i dogodilo pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan saopštio da je Samjuels suspendovan.

SLUČAJ SAMARDO: Predsednik Partizana se OGLASIO i STAVIO TAČKU! (FOTO)

VANREDNO OBRAĆANJE: Partizan saopštio važne informacije za Grobare!

POJAČANJE! Partizan doveo člana IDEALNE PETORKE Evropskog prvenstva! (FOTO)

 - KK Partizan, doneo je odluku da zbog narušavanja klupske discipline kao i odredaba ugovora, suspenduje centra Samarda Semjuelsa. Suspenzija će biti aktivna do konačne odluke disciplinske komisije kluba povodom prekrašaja koje je košarkaš učinio - navedeno je u saopštenju Partizana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.