PARTIZAN ODBIO LEDEJA! Amerikanac tražio DUPLO VIŠE za nastavak saradnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 23:03

PARTIZAN ODBIO LEDEJA! Amerikanac tražio DUPLO VIŠE za nastavak saradnje

Sada bira između dve ponude.

Krilni centar Zek Ledej završio je staž u Partizanu, a uskoro bi trebalo da bude poznato gde će da nastavi karijeru. Klub iz Humske je želeo da zadrži američkog košarkaša, međutim, kako saznaje "Sportklub", Ledej je tražio duplo jači ugovor nego što je imao, odnosno skoro milion i po evra po sezoni, što je suma koju crno-beli nisu mogli da mu obezbede.

Dvadesetdevetogodišnji igrač navodno na stolu ima dve ponude – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Panatinaikosa i Makabija iz Tel Aviva. I oba kluba nude mu dvogodišnji ugovor.

Grčki mediji prenose da je izraelski prvak spreman da licitira za Ledeja, baš kaoi i PAO, iz ograničenje povećanja novca do 15 odsto.

Amerikanac iz Dalasa je već igrao i u Izraelu (Hapoel Gilboa Galil) i i Grčkoj (Olimpijakos), a bio je član još Žalgirisa i Olimpije iz Milana odakla je 2021. došao u Partizan.

🏀 Πρώτα οι δύο συμφωνίες με πρωτοκλασάτους ξένους και τώρα έτοιμη η επιστροφή ενός Έλληνα διεθνή. Έχει βρει ρυθμό ο @paobcgr @ApexSportsGr @EuroLeague https://t.co/BbIsjTuwZt

— Giorgos Syrigos (@GeoSyrigos) June 28, 2023

Pojedini grčki mediji prenose i da je pitanje trenutka kada će Janis Papapetru potpisati ugovor sa Panatinaikosom iz koga je prošlog leta stigao u Humsku.

Podsetimo, novi igrao PAO je Matijas Lesor, a Ergin Ataman je bio zainetersovan i za Kevina Pantera, koji će pre nego što potpiše ugovor sa Barselonom morati da sačeka rasplet spora između katalonskog kluba i Nikole Mirotića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.