PARTIZAN: Marinković u OKK Beogradu

Izvor: Mondo, 27.Sep.2012, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Marinković u OKK Beogradu

Mladi košarkaš nije uspeo da se izbori za mesto standardnog prvotimca i zbog toga je prosleđen na pozajmicu u OKK-a.

Još jedan mladi košarkaš napustio je Partizan pre početka sezone.

Reč je o Ivanu Marinkoviću, mladom reprezentativcu Srbije koji će za razliku od Nemanje Bešovića i Nenada Miljenovića, ostati igrač srpskog šampiona, s tim što će igrati na pozajmici u OKK Beogradu.

Marinković će u novembru napuniti 19 godina, igra na poziciji krilnog centra i prošle sezone stigao je u Humsku iz Crvene zvezde.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Marinković na pozajmici u OKK

Izvor: B92, 27.Sep.2012

Mladi košarkaš Partizana Ivan Marinković (19, 208 cm) do kraja ligaškog dela prvenstva biće u OKK Beogradu na pozajmici...Marinković je u Partizan došao prošle godine iz Crvene zvezde, ali nije dobijao mnogo prilika da igra...Sa juniorima Crvene zvezde osvojio je kvalifikacioni turnir Evrolige,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.