PARTIZAN IMA ŠANSE: Oglasio se Džejms, a snimak sa Žocom produbljuje nadu Grobara da će opaki plej doći u Beograd (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 22:07

PARTIZAN IMA ŠANSE: Oglasio se Džejms, a snimak sa Žocom produbljuje nadu Grobara da će opaki plej doći u Beograd (VIDEO)

Nova bura u prelaznom roku.

Tviter se usijao zbog Majka Džejmsa.

Plejmejker Monaka se nalazi na izlaznim vratima šampiona Francuske, a u redu za američkog plejmejkera stoje Olimpijakos i Partizan.

Prethodnih dana se spekulisalo da Džejms želi u redove atinskog kluba i nesuđenog prvaka Evrope prošle sezone, ali, izgleda da ni crno-beli nisu bez šansi.

To bi moglo da se nasluti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i iz Džejmsove reakcije na brojne komentare na popularnoj društvenoj mreži.

- Kazaću ovo, ima ovde mnogo loših fotomontaža – napisao je šaljivo Džejms, pošto su se pojavile brojne montirane fotografije na kojima je on predstavljen kao igrač Olimpijakosa.

I will say this…. It’s a lot of bad photoshops out there lol

— Mike James (@TheNatural_05) August 11, 2023

Amerikanac je reagovao i na poziv jednog navijača Partizana “da dođe kod “pravog” Obradovića”, aludiravši da ga sada trenira Saša Obradović.

Džejms je stao u odbranu bivšeg stratega Crvene zvezde.

- Nemojte da potcenjujete mog čoveka. Obojica su fenomenalni – napisao je Džejms.

Tokom konverazcije navijači su postavili i stari video snimak emotivnog Majkovog pozdrava sa trenerom Partizana.

only true footage, only respect pic.twitter.com/Or18l0wfQG

— Zoran Boljanovic (@zoranboljanovic) August 11, 2023

Posle ovih objava još više tinja nada navijača Partizana. Eventualni dolazak jednog od najboljih igrača Evrolige bio bi sjajan potez i u sportskom i u marketinškom smislu.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.