PANTIĆ UVEREN U USPEH PARTIZANA: Iskustvo je na našoj strani, imamo jasan cilj

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 12:48

PANTIĆ UVEREN U USPEH PARTIZANA: Iskustvo je na našoj strani, imamo jasan cilj

Crno-beli sutra od 20.45 igraju revanš meč protiv Dunajske Strede.

Fudbaleri Partizana sutra od 20.45 igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede u SLovačkoj. Crno-bel isu u Slovačku otputovali sa minimalnom prednošću posle pobede od 1:0 u prvom meču, iako su propustili veliki broj prilika. Danil oPantić je uveren u prolaz Partizana.

 - Imamo jasan cilj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to je prolazak u narednu fazu. Sigruni smo u to, verujemo da ćemo proći dalje. Oni su mlada i kvalitetna ekipa, koja igra dobra fudbal, ali mislim da je iskustvo na našoj strani. Mislim da to može da odigra veliku ulogu u utakmici. Biće drugačija utakmca nego u Begradu. Igraju na domaćem terenu, izaćhi hrabrije, a mi ćemo im odgovoriti istom merom. Sigurno će nam nedostajati navijači, igramo lakše i efikasnije uz njihovu pomoć, ali ćemo i bez njih dati sve od sebe - rekao je Pantić za TV Partizan.

Posle poraza u prvom meču od Kairata, smanjile su se šanse da Zvezda stigne do grupne faze Lige šampiona, pa je sada kvota da će crveno-beli učestvovati u elitnom takmičenju 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Mladi Nemanja Jović ističe da je kvalitetan napad prednost u odnosu na rivala, a upravo je on propustio veliku priliku u Beogradu.

 - Dobili smo ih 1:0, znamo cilj, to je da ih dobijemo i tamo. Žao mi je što sam propustio tu šansu u drugom poluvremenu, nadam se da ću u Slovačkoj da ih iskoristim. Naša prednost je kvalitet u napadu, sada moramo da uđemo bolje u utakmicu nego u Beogradu. Na nama je sve - pročio je Jović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.