Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 00:31

Ovo je situacija u kojoj je Partizan baš oštećen u Bolonji!

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 03.02.2024.

18:45

Izvor: Sportske.net


Ključni su momenti u Evroligi, situacija se rasplamsala, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je jasno i da su košarkaši sve više i više ljuti i na sudije. 
Istina, greške se dešavaju, pa i one najočiglednije.
Jedna takva je bila na utakmici Virtusa i Partizana koji je debelo oštećen u situaciji kada je Kordinije iz auta prihvatio loptu i poentirao za izjednačenje na dva minuta do kraja utakmice. 
Bilo je malo više od dva minuta do kraja utakmice kada je Partizan vodio sa 77:75, Kordinije je tada uspeo da ukrade loptu i da poentira, ali snimak jasno pokazuje da je bio u debelom autu kada je skočio i izblokirao Pantera, a potom i pogodio za dva poena za izjednačenje. 
Pogledajte na 2:30 na narednom snimku i tu situaciju…

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Granada pokazala „znake života“, remi protiv Las Palmasa za nadu u opstanak

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024

Home Međunarodni fudbal Granada pokazala „znake života“, remi protiv Las Palmasa za nadu u opstanak . Autor: Ivan...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.