Ovo je najluđa scena Žoca i Alekse: Avramović ZABORAVIO neverovatnu stvar, Obradović PRORADIO KAO VULKAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:03

Ovo je najluđa scena Žoca i Alekse: Avramović ZABORAVIO neverovatnu stvar, Obradović PRORADIO KAO VULKAN (VIDEO)

Plejmejker je krenuo ka svojoj polovini...

Urnebesne epizode Željka Obradovića i Alekse Avramovića čini se da su beskonačne, a najnoviji smešan momenat dvojice Čačana dogodio se - u Čačku.

Košarkaši Partizana gostovali su Borcu i slavili na kraju 84:77, a u trećoj četvrtini odigrala se vrlo simpatična scena kada je Avramović šutirao slobodna bacanja.

Umalo to da bude samo jedno bacanje, pošto je plejmejker već posle prvog krenuo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vraća i sprema za odbranu svog koša, a onda mu je trener viknuo "alo bre, imaš još jedno bacanje" uz tradicionalnu psovku.

A post shared by Grobarka (@ima1tim)

Avramović ima povremene padove koncentracije, ali i to je deo njegovog šarma, a svakako da nema takvih trenutaka ne bismo bili u prilici da gledamo zanimljive situacije poput ove sa susreta u Čačku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Avramović iznervirao Obradovića: Trener ostao u čudu zbog nepažnje njegovog igrača /VIDEO

Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2024

Aleksa Avramović je odigrao sjajno utakmicu protiv Borca, u kojoj je njegov tim slavio 84:77. Početkom četvrte deonice mu je popustila koncentracija, čime je iznervirao trenera Željka Obradovića, a snimak tog trenutka je postao viralan pre nego što se meč završio.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.