Ovi Srbi su bili najbolji proteklog vikenda

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 14:05

Ovi Srbi su bili najbolji proteklog vikenda

Impresivan vikend iza sebe ima bivši golman Partizana Milan Lukač.

Lukač je zabeležio čak šest odbrana u pobedi svog Akhisara na gostovanju Bulusporu 1:0.

Ovim trijumfom Akhisar je zadržao odlične šanse da izbori direktan plasman u Superligu Turske.

Aleksandar Mitrović se vratio na teren posle tri meča suspenzije i odmah postigao gol.

Zatresao je mrežu iz penala u pobedi Fulama nad Kardif sitijem 2:0. Londonski tim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je četvrtom uzastopnom pobedom ostao u igri za direktan plasman u Premijer ligu.

Marko Dmitrović je bio izvanredan u Barseloni i sa tri odbrane pomogao Eibaru da savlada domaći Espanjol 2:0 te učvrsti poziciju za opstanak u LaLigi.

Još jedan bivši crno-beli je u odličnoj formi. Nikola Ninković je posle asistencije sada bio strelac za Askoli u drugoj uzastopnoj pobedi u borbi za opstanak u Seriji B.

Bivši igrač Mladosti iz Lučana Vladimir Golemić bio asistirao u trijumfu Krotonea koji je blizu plasmana u Seriju A.

Nikola Antić i Igor Ivanović su sa po golom i jednom asistencijom režirali novu pobedu lidera beloruskog šampionata Šahtjora iz Soligorska.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.