Ovekovečili svoju ljubav: Marija Kilibarda nikad srećnija, Isplivala fotografija sa INTIMNOG SLAVLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 22:00

Ovekovečili svoju ljubav: Marija Kilibarda nikad srećnija, Isplivala fotografija sa INTIMNOG SLAVLJA

Mnoge Marijine koleginice su se oglasile u podržale njihovu ljubav.

Voditeljka Marija Kilibarda već pune četiri godine je u skladnoj ljubavi sa Branislavom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića, bivšim predsednikom Partizana.

Svoju ljubav su od očiju javnosti dugo krili, međutim, od kako su obelodanili da se vole - često se pojavljuju i na javnim događajima, iako ne haju za javnu pažnju.

Njih dvoje proslavljaju četri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine ljubavi, a tim povodom oglasila se voditeljka putem svog profila na Instagramu i podelila zajedničku fotografiju.

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Sređeni, upareni u košuljama, pozirali su najsmejani, a voditeljka je ovekovečila njihovu ljubav fotografijom i objavila uz kratak opis u kome su srca i zdravica.

"Nek je srećno", "Prelepi ste", "Kako ste lepi, uživajte", "Ljubav", a Marijini koleginica Irina Vukotića dodala je sledeće: "Reklama za pastu za zube, Ljubim vas, lepotankovići moji najdraži" - nizali su se komentari.

Srbija Danas/društvene mreže
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.