Ovacije za Obradovića i Džikića u Laktašima – Partizanu kao kod kuće VIDEO

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 23:31

Ovacije za Obradovića i Džikića u Laktašima – Partizanu kao kod kuće VIDEO

Košarkaši Partizana pobedili su Hapoel 86:81 u duelu dvojice miljenika navijača, Obradovića i Džikića, koji su se pre meča srdačno pozdravili i izgrlili.

Hala u Laktašima bila je ispunjena do poslednjeg mesta, kao i uvek kada gostuje Partizan, pa su Beograđani imali jak "vetar u leđa".

Košarkaši crno-belih su ostvarili pobedu, prvu u prvoj pripremnoj utamici u presezoni, čemu je u velikoj meri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i doprinela energija sa tribina.

KK Partizan u Republici Srpskoj, kao što je poznato, ima značajnu bazu svojih navijača, brojni su u Banja Luci i obližnjim mestima, i ovakvu priliku nisu propustili - u velikom broju su došli da pozdrave renovirani tim ABA šampiona i legendarnog Žoca.

Ambijent je bio skoro kao u Areni.

Partizan je na svojoim stranicama podelio trenutak kada je pored terena kročio Obradović, i njegov pozdrav sa Džikićem - uz ovacije navijača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.