Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2023, 10:04

DANAS IGRA SRBIJA: Mogu li Orlovi da uprkos svim prognozama dođu do velikog finala!?

Meč počinje za manje od sat vremena. Košarkaši Srbije danas od 10:45 časova igraju meč polufinala Svetskog prvenstva u košarci, a rival Orlova jeste selekcija Kanade koja u meč ulazi sa oreolom umerenog favorita. Ipak, navikla je ova ekipa Orlova da bude pocenjivana, ceo turnir su u takvom položaju, ali su ipak uspeli da pobede ... Read more
The post DANAS IGRA SRBIJA: Mogu li Orlovi da uprkos svim prognozama dođu do velikog finala!? appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta kažu brojke pred borbu za finale Mundobasketa? "Orlovi" imaju keca u rukavu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2023

Došao je dan da srpski košarkaši budu junaci. Došao je dan da Bogdanović i ekipa, svi se tome nadamo, uđu u finale Svjetskog prvenstva u košarci. Rival će biti selekcija Kanade. Meč počinje u 10.45 sati.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.