Otkriveno koliko će Avramović zarađivati u Partizanu

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 09:08

Otkriveno koliko će Avramović zarađivati u Partizanu

Aleksa Avramović je potpisao novi ugovor sa Partizanom, koji nastoji da sačuva okosnicu tima i za narednu sezonu i napad na, kako je rečeno, F4 Evrolige.

Srpski reprezentativac će u crno-belom dresu ostati do 2025. godine, a otkriveno je i koliko će zarađivati u naredne dve sezone.

Prema informacijama koje je objavio "Telegraf", njegova godišnja plata će biti 450.000 evra po sezoni, odnosno, 900.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za potpisani ugovor na dve godine, uz bonuse za ostvarene timske rezultate.

Avramović je prošle sezone odigrao 23 utakmice u Evroligi i u proseku beležio 6,3 poena, 1,9 skok i 1,6 asistenciju po utakmici, uz sjajan doprinos u odbrani.

U prethodne dve sezone je imao dosta problema sa povredama, pa je tako doživeo prelom desne, a potom i leve ruke, zbog čega je operisan u Madridu.

Podsetimo, tim Željka Obradovića ovog leta napustili su Matijas Lesor (otišao u Panatinaikos), Dante Egzum (Dalas Maveriksi) i najverovatnije Janis Papapetru (Panatinaikos).

Nove ugovore potpisali su kapiten Kevin Panter, Zek Ledej i sada Aleksa Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.