Ostoja u jednoj rečenici objasnio šta grobari mogu da očekuju posle Superkupa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostoja u jednoj rečenici objasnio šta ''grobari'' mogu da očekuju posle Superkupa! (foto)

Prvi čovek Partizana oglasio se večeras posle trijumfalnog početka nove sezone.

Partizan je bez većih problema izašao na kraj i sa Mega Bemaksom, i sa Primorskom, i sa Cedevita Olimpijom, koju je večeras deklasirao sa 99:77 u finalu Superkupa ABA lige.

Tako su crno-beli dominantnom igrom stigli do trofeja koji do sada nisu osvajali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa sada apetiti navijača opravdano rastu.

Naravno, i svi u klubu žele još trofeja ove sezone i veliki korak napred u odnosu na prethodne krizne godine.

''Ako se po jutru dan poznaje...'', napisao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović na svom Tviter nalogu posle večerašnjeg trijumfa crno-belih i tim rečima nagovestio da ove sezone tek dolaze velike stvari za naš najtrofejniji košarkaški klub.

Novi izazovi slede već tokom naredne nedelje, igra se prvo kolo Evrokupa protiv Venecije u Italiji, zatim startuje i ABA liga, biće zanimljivo videti koliko će pobedonosna Partizanova serija potrajati.

-

Ako se po jutru dan poznaje... 👏👏👏🏴🏳🏴🏳#KKPartizan pic.twitter.com/bp5xzuGNWx

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) September 29, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.