Izvor: EMportal, 28.Apr.2010, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi opisao napad na Tatona

Navijač Partizana Stepa Petrović, jedan od četrnaestorice optuženih za teško ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, rekao je danas na suđenju pred Višim sudom u Beogradu da su optuženi Ivan Grković i Dejan Puzigaća organizovali napad na Francuze u centru Beograda.
Pogledaj vesti o: Bris Taton

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović: Grković i Puzigaća organizovali napad na francuske navijače

Izvor: Blic, 28.Apr.2010

Navijač Partizana Stepa Petrović, jedan od četrnaestorice optuženih za teško ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, rekao je danas na suđenju pred Višim sudom u Beogradu da su optuženi Ivan Grković i Dejan Puzigaća organizovali napad na Francuze u centru Beograda..."Postojala je informacija...

Nastavak na Blic...

Tatonovi roditelji svedočiće u Beogradu

Izvor: Mondo, 29.Apr.2010, 18:21

Alan i Bris Taton svedočiće 17. juna u Višem sudu u Beogradu u nastavku suđenja petnaestorici navijača Partizana optuženih za brutalno ubistvo njihovog sina Brisa Tatona, saopšteno je u sudu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.