Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2021, 12:10

Oglasio se menadžer koji je doveo Asana u Partizan: Jednostrani raskid najstrože zabranjen

Japanac nedavno promenio agenciju s kojim sarađuje

Tema dana, sedmice, potencijalno i godine. Iznenadni odlazak Takume Asana iz Partizana. Zatečeni su svi: od rukovodilaca, članova stručnog štaba, igrača, navijača, ali i ostalih ljudi iz sveta fudbala.

Konkretno, menaždera. Jedan takav, Kevin Fjoreneli, uverava da su propisi apsolutno na strani crno-belih, da ni po kom osnovu krilni napadač nije mogao tek tako da napusti Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Fjoraneli je, inače, vlasnik agencije Sportfront internešnl iz Švajcarske, koja je donedavno zastupala najboljeg strelca Parnog valjka. U međuvremenu, Takuma je „prešao“ u Džeb entratejmnt, čiji su klinjenti uglavnom Japanci.

Pošto sam učestvovao u transferu Takume Asana iz Arsenala u Partizan, duboko žalim zbog trenutne situacije izazvane iznenadnim odlaskom Japanca. Jednostrani raskid ugovora, bez opravdanog razloga, najstrože je zabranjen propisima FIFA. Solidarnost bi trebalo da vodi naše akcije, ne egoizam“, rekao je Fjoraneli u izjavi obajvljenoj na zvaničnom sajtu kluba iz Humske 1.

Najveća zamerka Asana je da nije ispoštovan u Partizanu. Sa finansijske, ali i ljudske strane, jer mu čelnici, kako je napisao u opropštanoj poruci, nisu odgovarali na pozive. Mada...

Partizan je više puta pokušao da premosti sve razlike. Mi više ne predstavljamo igrača i ne možemo da preuzmemo odgovornost za njegove postupke. Partizan je učinio sve moguće da pronađe rešenje i pomogne Asanu. Svi mi u Sportfrontu podržavamo Partizan u ovoj situaciji“, dodao je Fjoraneli.

Inače, crno-beli će pokrenuti sudski postupak protiv Takume Asana i nadaju se da će pravnim putem dobiti oko 3.000.000 evra odštete.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.