Oglasio se i Peđa Mijatović, gde je Crna Gora u prednosti u odnosu na Srbiju?

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Peđa Mijatović, gde je Crna Gora u prednosti u odnosu na Srbiju?

Proslavljeni fudbaler očekuje veoma zanimljivu fudbalsku predstavu sutra u Podgorici.

Reprezentacije Crne Gore i Srbije sastaće se u sredu od 20:45h u Podgorici, u trećem kolu Lige nacija, a ovu utakmicu je danas najavio i legendarni Predrag Mijatović, nekadašnji as Budućnosti, Partizana, Valensije, Real Madrida, Fiorentine...

On se oglasio u izjavi podgoričkim ''Vijestima'', gde je izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nadu da će sutra u Podgorici biti viđen pravi fudbalski spektakl, uz sjajnu atmosferu na tribinama.

On smatra da nema favorita, ali da svaka od ove dve reprezentacije ima neke svoje prednosti u odnosu na rivala.





''Na strani Srbije je iskustvo, prije svega igranja na Svjetskom prvenstvu, u pitanju je reprezentacija koja je minulih godina uspjela da ‘zakači’ neko veliko takmičenje. Crna Gora nikad nije igrala na Svjetskom ili Evropskom prvenstvu i ima veliki motiv i želju da to uradi prvi put. Možda je Liga nacija prava prilika'', istakao je Mijatović.

A kada je u pitanju prednost selekcije Crne Gore, osim domaćeg terena to je i, prema Mijatovićevom mišljenju - selektor Ljubiša Tumbaković.

''Mislim da je Crna Gora tu u prednosti, jer Ljubiša Tumbaković, moj nekadašnji trener u Partizanu, bolje poznaje reprezentativce Srbije nego što Mladen Krstajić poznaje crnogorske fudbalere.







Tumbino fudbalsko iskustvo može da bude od presudnog značaja, ali, sa druge strane, možda i ne mora ništa da znači, jer fudbal je čudan i nepredvidiv, a dešavanja na terenu i krajnji rezultat zavise od mnogo faktora'', istakao je Mijatović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo dolazi u Podgoricu, koga će gledati?

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 14:03

Englezi otkrili Žozeov plan...Dosta se nagađalo šta je pravi razlog dolaska Žozea Murinja na večerašnji susret Crne Gore i Srbije u okviru Lige Nacija grupe C koji se igra u Podgorici pošto njegov Nemanja Matić svakako neće nastupati...Sada se zna - u pitanju je fudbaler Fiorentine Nikola Milenković,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.