Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili, brutalno smo pokradeni

Izvor: B92, 16.Maj.2022, 23:26

"Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili, brutalno smo pokradeni"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegov tim "brutalno pokraden" u trci za titulu.

Partizan je kolo pre kraja Superlige Srbije pobedio Voždovac, ali je i dalje u zaostatku za Crvenom zvezdom.

"Kako stvari funkcionišu ovde, nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno u više situacija, brutalno smo bili pokradeni. Oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Razočaran sam zbog toga. Ne nadam se više, gledam i pratim kako to funkcioniše. Vidim u kom pravcu ide" rekao je Stanojević.

Crveno-beli imaju dva boda više i u poslednjoj rundi dočekuju Voždovac 21. maja, dok Partizan dočekuje Radnički iz Niša.

"Verujem u ekipu Voždovca, mogu da iznenade svakog, ali neće moći da dođu u situaciju. Vidimo svi kako ide. Na ključnim mečevima nisu dozvolili da pobedimo. Razočaran sam time. Ne znam na koji način da ovde funkcionišem i da radim ovde. Svaka čast mojim momcima, nije lako, a znaš šta se radi i da je teško osvojiti titulu", dodao je trener crno-belih.

Duel crno-belih i "Zmajeva" obeležila je i dojava o bombi zbog koje je duel pomeren sa 16.30 na 20.30.

"Nije uticalo, bili smo na Teleoptiku, produžili smo odmor. Odgovaralo nam je, bilo je mnogo vruće, ko zna šta bi bilo da smo igrali u 16:30h. Ništa nas to nije poremetilo", objasnio je Stanojević i dodao:

"Od prvog trenutka smo krenuli jako, postigli gol, dve šanse. Dobro smo igrali, Voždovac je opasan. Iskontrolisali smo utakmicu i zasluženo pobedili".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanojević: Ne nadam se više, oduzeta nam je titula

Izvor: RTS, 17.Maj.2022, 06:42

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je, bez obzira na pobedu protiv Voždovca od 3:0, neraspoložen i u izjavama istakao da ne veruje da njegov tim ima šanse da osvoji titulu. . Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac u gostima sa 3:0 u utakmici šestog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.