Izvor: RTS, 17.Maj.2022, 06:42

Stanojević: Ne nadam se više, oduzeta nam je titula

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je, bez obzira na pobedu protiv Voždovca od 3:0, neraspoložen i u izjavama istakao da ne veruje da njegov tim ima šanse da osvoji titulu.
Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac u gostima sa 3:0 u utakmici šestog kola plej-ofa Superlige Srbije, ali njihov trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije bio zadovoljan.

"Ne nadam se više, mnogo sam razočaran, oduzeta nam je titula za koju mislim da smo je zaslužili. Nije realno, nije nam dozvoljeno, u više situacija smo brutalno pokradeni", rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević posle pobede protiv Voždovca.
Crno-beli u poslednjem kolu dočekuju Radnički, Zvezda je domaćin Voždovcu i bod joj je dovoljan za petu uzastopnu titulu.
"Verujem u ekipu Voždovca, moguće je da iznenade, svakako, ali neće moći da dođu uopšte u tu situaciju. Može da priča ko šta hoće, tu su činjenice. Ne znam ni kako da radim i funkcionišem u ovoj situaciji", istakao je Sanojević na konferenciji za medije i dodao da nije trenutak da se priča hoće li ostati u klubu.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stanojević: Ne nadam se više, oduzeta nam je titula

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2022

Ne nadam se više, mnogo sam razočaran, oduzeta nam je titula za koju mislim da smo je zaslužili. Nije realno, nije nam dozvoljeno, u više situacija smo brutalno pokradeni, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević poslije pobjede protiv Voždovca 3:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.