Odložen meč odbojkaša Niša i Partizana zbog pozitivnih na koronu u niškom klubu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2021, 11:50

Odložen meč odbojkaša Niša i Partizana zbog pozitivnih na koronu u niškom klubu

Iako je prvi meč četvrtfinala plej-ofa između odbojkaša Niša i Partizana bio zakazan za danas u 15 sati u hali "Čair", neće se igrati pošto je na redovnom testiranju pred utakmicu na koronavirus bilo pozitivnih rezultata u redovima domaćina. Za sada nije poznato kada će ovaj meč biti odigran.

Sve je bilo spremno da počne borba za šampiona Srbije u odbojci, ali odbojkaši Niša i Partizana će morati malo da sačekaju, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se pojavio koronavirus u timu iz Niša. Za sada nije poznato koliko je testova bilo pozitivno i da li su u pitanju igrači ili ljudi iz stručog štaba, ali su iz Odbojkaškog saveza Srbije odlučili da ovaj meč bude odložen.

Još uvek nije poznato kada će meč biti odigran, a samim tim to znači da se ne zna ni datum revanša, koji je prvobitno bio zakazan za nedelju 7. marta.

Inače, četvrtfinalne plej-of serije su počele juče, a odbojkaši Radničkog savladali su ekipu Spartaka iz Subotice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.