Odlična vest za crno-bele, Partizan ima još jednog sponzora!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična vest za crno-bele, Partizan ima još jednog sponzora!

Sponzorski pul crno-belih od danas je brojniji za još jednu kompaniju, sa kojom je potpisan ugovor.

Poslednjih godina je teško finansijsko stanje u Partizanu bilo česta tema u medijima, problemi i dalje postoje, ali sada ipak ima određenih nagoveštaja da bi situacija mogla da postane bolja u narednom periodu.

U prilog tome i današnja vest da je Partizan potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''ViaTrucker'' koja se priključila sponzorskom pulu crno-belih.

Radi se o globalnoj onlajn platformi,  koja omogućava vlasnicima robe da pronađu najbolju cenu transporta uvezivanjem sa špediterima, a kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, potpisivanjem ovog sponzorskog ugovora i KK Partizan je postao deo ViaTrucker sistema.

''Zajedničkim snagama smo ušli u novu sezonu, spremni za pobede!'', poručuju crno-beli.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GROBARI ĆE BITI SREĆNI: Partizan dobio ozbiljno pojačanje

Izvor: HotSport.rs, 12.Okt.2016

Crno-beli su u novu sezonu ušli bogatiji za još jedno partnerstvo. Ovog puta, u pitanju je saradnja sa kompanijom ViaTrucker.. ViaTrucker.com je globalna online platforma koja omogućava vlasnicima robe da pronađu najbolju cenu transporta uvezivanjem sa špediterima. Platforma je lansirana početkom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.