Odlazak iz Partizana za njega je bio pravi potez, ali hoće li se vratiti na leto?

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak iz Partizana za njega je bio pravi potez, ali hoće li se vratiti na leto?

Ovog proleća je dobio ono što mu je u Partizanu nedostajalo.

Nekoliko svojih fudbalera Partizan je poslao na pozajmice u inostranstvo, što letos, što zimus, a svi oni bi na leto trebalo da se pojave na početku priprema za novu sezonu, jer i dalje imaju važeće ugovore sa crno-belima.

U pitanju su: Ognjen Ožegović, koji je na pozajmici u ruskom Arsenalu iz Tule, zatim Ukrajinac Juri Vakulko (Arsenal Kijev), Sejduba Suma (Makabi Haifa), kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Rumun Gabrijel Enake koji od zimus nastupa za Kalarasi u svojoj domovini.

Za razliku od prve trojice, koji ne mogu da se pohvale da su se nametnuli u novim sredinama, uglavnoim ''greju klupu'' ili čak nisu ni u konkurenciji za sastave pomenutih ekipa, Gabrijelu Enakeu za sada odlično ide u Kalarasiju.

Iskusni desni bek se odmah posle dolaska iz Partizana ustalio u startnoj postavi, svaku utakmicu igra po 90 minuta, a tako je bilo i danas, kada je njegov tim trijumfovao u plej-aut fazi takmičenja, na gostovanju ekipi Botošanija - 2:1.

Upravo je veća minutaža bila ono što mu je u Partizanu nedostajalo, bivši trener crno-belih Zoran Mirković nije imao poverenja u ovog igrača, pa će biti zanimljivo da li će aktuelni šef struke Savo Milošević imati drugačiju procenu u vezi Enakea, koji sa Partizanom ima ugovor do leta 2021. godine.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Pogledaj vesti o: Partizan,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.