Odbojkaši Radničkog protiv Partizana u Kupu Srbije (utorak, 17.30h)

Izvor: KGsport.info, 21.Nov.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog protiv Partizana u Kupu Srbije (utorak, 17.30h)

U okviru četvrtfinala Kupa Srbije odbojkaši Radničkog sastaće se sa beogradskim Partizanom. Prva utakmica na programu je u kragujevačkom „Jezeru“ večeras od 17 časova i 30 minuta, a revanš je za nedelju dana u Beogradu.
Kragujevčani su do četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja došli pobedom protiv niželigaša Dubočice iz Leskovca. Ekipa trenera Bojana Marinkovića nedavno je dobila prvenstveni meč sa kraljevačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Ribnicom, pa puna samopouzdanja dočekuje duel sa beogradskim crno-belima u Kupu Srbije.
Partizan je, kao što je poznato, prošle sezone ispao iz Super lige i takmiči se trenutno u Prvoj ligi Srbije, gde nakon šest odigranih kola zauzima treću poziciju sa skorom od četiri pobede i dva poraza.
Jasno je da Radničkom pripada uloga favorita u ovom dvomeču, koju mora da opravda i na terenu. Za očekivati je da Kragujevčani već večeras osiguraju plasman u polufinale, a onda se mirno posvete prvenstvenim obavezama i utakmici protiv Mladog radnika u Požarevcu za vikend.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 21.Nov.2017

Pobedom na gostovanju beogradskoj Banjici od 5:4 (2:0, 2:1, 1:3, 0:0), vaterpolisti Radničkog obezbedili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.. Kragujevčani su sjajno otvorili meč na bazenu Banjica i posle deset minuta imali prednost od tri gola. Ipak, domaći tim se vratio u igru u trećoj četvrtini...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.