Vaterpolisti Radničkog obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 21.Nov.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije

Pobedom na gostovanju beogradskoj Banjici od 5:4 (2:0, 2:1, 1:3, 0:0), vaterpolisti Radničkog obezbedili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.
Kragujevčani su sjajno otvorili meč na bazenu Banjica i posle deset minuta imali prednost od tri gola. Ipak, domaći tim se vratio u igru u trećoj četvrtini i golom Vićkovića smanjio na 5:4, čime je utakmica dobila na neizvesnosti. Međutim, u poslednjem periodu igre mreže su mirovale, pa su vaterpolisti Radničkog zasluženo >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << otišli u narednu fazu takmičenja.
Giljame je sa tri postignuta gola bio daleko najefikasniji akter susreta, a kod gostiju iz Kragujevca u strelce su se upisali još i Stanojević i Šakenov.
BANJICA – KVK RADNIČKI 4:5 (0:2, 1:2, 3:1, 0:0)
BEOGRAD
Bazen: Banjica.
Gledalaca: 150.
Sudije: Stanojević (Jagodina), Raković (Beograd).
Isključenja: Banjica 7, KVK Radnički 11.
BANJICA: Bulajić, Branković 1, Barać, Nešić, Smiljević, Vujević, Kikaleišvili 1, Kujović, Vićković 1, Cvetković, Andrin, Mitrović 1, Vlahović, Timotijević.
KVK RADNIČKI: Gavrilović, Pljevančić, Stanojević 1, Ganić, Bogdanović, Tanasijević, Šakenov 1, Giljame 3, Panić, Vulović, Manić, Radovanlija, Milutinović, Mitrović.
Pored Radničkog, plasman u četvrtfinale Kupa Srbije obezbedili su još i Valjevo i Stari Grad. Ove ekipe, uz pobednika duela između Dunava i Naisa koji je na programu u sredu, pridružiće se Partizanu, Crvenoj zvezdi, Vojvodini i Šapcu u borbi za polufinale.
Foto: KVK Radnički FB
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.