Odavno ovoliko lepih reči iz Partizana nije otišlo na Zvezdinu adresu!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odavno ovoliko lepih reči iz Partizana nije otišlo na Zvezdinu adresu!

Povod su najnovije promene u Zvezdi.

Fudbalska vest dana u Srbiji je odlazak Vladana Milojevića sa klupe Crvene zvezde i dolazak Dejana Stankovića na njegovo mesto.

Sve ovo ne mogu da ignorišu ni u Zvezdinom najvećem rivalu, Partizanu, pa su se tim povodom oglasili predsednik Partizana Milorad Vučelić i trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Savo Milošević.

I jedan i drugi imaju mnogo lepih stvari da kažu o Dejanu Stankoviću, a Milošević je istakao i odličan odnos koji je imao i sa Milojevićem.

''Ako sudimo po izjavama, Milojević se zasitio. Postoji i taj faktor da je taj njegov stil igre smetao zvezdašima, iako je bio među najuspešnijim trenerima tog kluba.







Ne znam šta može da se očekuje sa Stankovićem, jer kada dođe neko sa karijerom, znate šta možete da očekujete.







Sa Dejanom bi trebalo sačekati, videćemo. Tako smo i mi strepeli sa Savom, koji je hrabro prihvatio, a moglo bi se reći da je to bila i naša hrabrost'', izjavio je Vučelić.

Savo Milošević ističe da to što Dejan Stanković dolazi na klupu Zvezde neće ni na koji način ugroziti njihovo prijateljstvo.





''Ko ima 'materijala' ako ne Deki? Biće mu, kao i meni, potrebno mnogo rada i odricanja, jer pritisak je veliki, ali sam uveren da će se snaći, jer ima karakter pobednika i želju da uči i napreduje.







Želim i da zahvalim Vladanu Milojeviću za sve što je uradio za srpski fudbal i čestitam mu na svemu što je postigao sa Crvenom zvezdom u proteklom periodu, kao i na odličnom odnosu koji smo imali, a koji nije narušio ni rivalitet dva kluba.







Želim mu dosta sreće i uspeha u budućnosti. Za trenere i ljude kao što je Vlada će uvek biti posla, u to sam sasvim uveren'', istakao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.