Obradović uoči Splita: Radimo na unapređenju igre; Veličković novi član borda Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 12:38

Obradović uoči Splita: Radimo na unapređenju igre; Veličković novi član borda Partizana

Očekuje nas duel protiv ekipe koja je pre dva dana odigrala odličnu utakmicu protiv Cibone. Takvog protivnika očekujemo i zato će biti potrebno da odigramo veoma dobro tokom svih 40 minuta", rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči gostovanja Splitu u drugom kolu regionalne ABA lige.

Duel dva bivša prvaka Evrope na programu je četvrtak od 16.30 sati.

"Mi smo uradili analizu naše utakmice sa Zadrom i nastavili da radimo na unapređenju igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << To i jeste naše opredeljenje, da se prvenstveno bavimo sobom i svojom igrom, naravno, uz maksimalan respekt prema svakom protivniku", dodao je Obradović.

Mladi bek crno-belih Uroš Trifunović očekuje raspoloženog protivnika.

"Želja nam je da se iz Dalmacije vratimo sa dve startne pobede, ali smo svesni da ćemo do pobede u Splitu doći samo ako budemo odigrali veoma kvalitetno tokom svih 40 minuta", istakao je Trifunović.

Košarkaši Partizana su na startu sezone u Zadru savladali domaći tim 78:73, dok je Split u Beogradu poražen od Crvene zvezde 97:61.

Novica Veličković novi član borda Fondacije KK Partizan

Doskorašnji legendarni kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković novi je član borda Fondacije KK Partizan "Dobro pamtim sve“.

Kako su saopštili crno-beli, Veličković je na tom mestu zamenio nedavno preminulog Dušana Dudu Ivkovića i tako postao deo upravljačkog tela uz Dragana Kićanovića i Ostoju Mijailovića.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio je da mu je izuzetno drago što je Novica Veličković sa njima i što je po završetku igračke karijere postao deo Fondacije.

"On je neko ko oseća Partizan svim svojim srcem i ko će sigurno doprineti u njenom radu i razvoju, ali i biti spona između bivših i aktuelnih igrača. Na žalost, sudbina je tako odredila da smo u danu kada je praktično prva aktivnost Fondacije bila organizovana, a to je baš oproštajna utakmica Novice Veličkovića, izgubili legendarnog Dudu Ivkovića. Znam koliko je verovao u ideju naše Fondacije i neizmerno hvala njegovoj porodici i njemu što su uz tu ideju stali", rekao je Mijailović i dodao:

"Duda Ivković će u istoriji naše i svetske košarke ostati upisan zlatnim slovima, a mi ćemo sigurno sačuvati i uspomenu da to da je bio jedan od začetnika jedne sjajne i pre svega plemenite ideje o Fondaciji koja brine o bivšim igračima i članovima Partizana“, poručio je Mijailović.

Kako se navodi, od osnivanja Fondacije KK Partizan "Dobro pamtim sve“, aktuelni igrači odvajaju deo svojih primanja u humanitarne svrhe, a deo prihoda od utakmice Partizan – Efes, takođe je usmeren na pomoć u radu ove Fondacije.

Takođe, unikatni retro dresovi sa te utakmice, uskoro će se naći na humanitarnoj licitaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović pred Split: Bavimo se sobom, radimo na unapređenju igre

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021

“Očekuje nas duel protiv ekipe koja je pre dva dana odigrala odličnu utakmicu protiv Cibone”..Nastavlja se ABA liga. Nakon što su u ponedeljak ostvarili pobedu u Zadru, košarkaši Partizana su već u utorak stigli u Split, gde očekuju meč drugog kola regionalne lige...Duel nekadašnjih šampiona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Obradović uoči Splita: Radimo na unapređenju igre

Izvor: RTS, 29.Sep.2021

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči gostovanja Splitu u drugom kolu regionalne ABA lige izjavio da ih očekuje težak i neizvestan meč ali da je njegov tim spreman za tako veliki izazov. . "Očekuje nas duel protiv ekipe koja je pre dva dana odigrala odličnu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.