Izvor: RTS, 29.Sep.2021, 12:45

Obradović uoči Splita: Radimo na unapređenju igre

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči gostovanja Splitu u drugom kolu regionalne ABA lige izjavio da ih očekuje težak i neizvestan meč ali da je njegov tim spreman za tako veliki izazov.
"Očekuje nas duel protiv ekipe koja je pre dva dana odigrala odličnu utakmicu protiv Cibone. Takvog protivnika očekujemo i zato će biti potrebno da odigramo veoma dobro tokom svih 40 minuta", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči gostovanja Splitu u drugom kolu regionalne ABA lige.

Duel dva bivša prvaka Evrope na programu je u četvrtak od 16.30 sati, a strateg crno-belih je naglasio da su sve pripreme već obavljene.
"Mi smo uradili analizu naše utakmice sa Zadrom i nastavili da radimo na unapređenju igre. To i jeste naše opredeljenje, da se prvenstveno bavimo sobom i svojom igrom, naravno, uz maksimalan respekt prema svakom protivniku", dodao je Obradović.
Mladi bek crno-belih Uroš Trifunović očekuje raspoloženog protivnika i poput svog trenera nada se da će tim zadržati maksimalnu koncentraciju tokom celog meča.
"Posle poraza u Beogradu, ali i dobre igre proitv Cibone u prvenstvu hrvatske, Split će sigurno pokušati da pred svojim navijačima, protiv nas odigra na najboljem mogućem nivou. Želja nam je da se iz Dalmacije vratimo sa dve startne pobede, ali smo svesni da ćemo do pobede u Splitu doći samo ako budemo odigrali veoma kvalitetno tokom svih 40 minuta", istakao je Trifunović.
Košarkaši Partizana su na startu sezone u Zadru savladali domaći tim sa 78:73, dok je Split u Beogradu poražen od Crvene zvezde sa 97:61.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRADOVIĆ PRED SPLIT: Bavimo se sobom i unapređenjem svoje igre

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2021

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, od svojih igrača očekuje maksimalan fokus i zalaganje. Nakon što su u ponedeljak uz dosta muke izvojevali važnu pobedu u Zadru (78:73), na otvaranju sezone u ABA ligi, crno-beli su već u utorak krenuli put Splita gde će odigrati svoj drugi meč....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.