Obradović u Partizanu

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 16:08

Obradović u Partizanu

Srpski rukometaš Nemanja Obradović novi je član Partizana, potvrdio je klub na zvaničnom sajtu.

Obradović (32) je rođeni Kruševljanin,a povremeni je i reprezntatiivac Srbije.

"Nemanja Obradović je novi igrač Partizana. Iskusni bek i povremeni reprezentativac Srbije u crno-beli tabor dolazi iz madjarske Tatabanje, kao veliko pojačanje timu Đorđa Ćirkovića", stoji u klupskoj objavi..

U prebogatoj karijeri igrao je u Severnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Makedoniji za Metalurg i Pelister, u Mađarskoj za Tatabanju, u Hrvatskoj za Zagreb, u Belorusiji za Meškov, u Poljskoj za Vislu Plok, u Francuskoj za Valens, a u Srbiji za Napredak, Jagodinu i Metaloplastiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASIO SE PARTIZAN: Stiglo veliko pojačanje, reprezentativni bek koji se čekao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023

Crno-beli načinili dobar potez...Srpski rukometaš Nemanja Obradović novi je član Partizana, potvrdio je klub na zvaničnom sajtu...- Nemanja Obradović je novi igrač Partizana. Iskusni bek i povremeni reprezentativac Srbije u crno-beli tabor dolazi iz mađarske Tatabanje, kao veliko pojačanje timu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.