Obradović se oglasio pred put u Atinu

Izvor: B92, 21.Sep.2023, 14:56

Obradović se oglasio pred put u Atinu

Košarkaši Partizana će peti put zaredom učestvovati na memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos" koji će biti održan 23. i 24. septembra.

Na turniru će učestvovati sem Partizana, Anadolu Efes, Panatinaikos i Bajern iz Minhena.

Pavlos Janakopulos je bio na čelu Panatinaikosa od 1987. do 2012. godine, pod njegovim vođstvom je PAO osvojio šest titula šampiona Evrope od kojih je Željko Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojio pet.

Trener Partizana Željko Obradović je pred turnir u Atini rekao:

"Pavlos Janakopulos je bio velika osoba, gajim veliku ljubav i osećam poštovanje prema njemu i njegovoj porodici“, rekao je Obradović.

Prvog dana na turnru su na programu utakmice polufinala, gde će Partizan igrati protiv Efesa, a Panatinaikos igrati protiv Bajerna.

Drugi dan je rezervisan za utakmice koje određuju konačan plasman ekipe – od 17 časova će krenuti borba za treće mesto, dok je veliko finale na programu od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"GAJIM VELIKU LJUBAV PREMA NJEMU": Oglasio se Obradović pred put u Atinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023

Crno-beli spremni za novi pripremni izazov....Košarkaši Partizana će peti put zaredom učestvovati na memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos" koji će biti održan 23. i 24. septembra. Na turniru će učestvovati sem Partizana, Anadolu Efes, Panatinaikos i Bajern iz Minhena...Pavlos Janakopulos...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.