GAJIM VELIKU LJUBAV PREMA NJEMU: Oglasio se Obradović pred put u Atinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 15:20

"GAJIM VELIKU LJUBAV PREMA NJEMU": Oglasio se Obradović pred put u Atinu!

Crno-beli spremni za novi pripremni izazov...

Košarkaši Partizana će peti put zaredom učestvovati na memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos" koji će biti održan 23. i 24. septembra. Na turniru će učestvovati sem Partizana, Anadolu Efes, Panatinaikos i Bajern iz Minhena.

Pavlos Janakopulos je bio na čelu Panatinaikosa od 1987. do 2012. godine, pod njegovim vođstvom je PAO osvojio šest titula šampiona Evrope od kojih je Željko Obradović osvojio pet. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Trener Partizana Željko Obradović je pred turnir u Atini rekao:

- Pavlos Janakopulos je bio velika osoba, gajim veliku ljubav i osećam poštovanje prema njemu i njegovoj porodici -  rekao je Obradović.

Prvog dana na turnru su na programu utakmice polufinala, gde će Partizan igrati protiv Efesa, a Panatinaikos igrati protiv Bajerna.

Drugi dan je rezervisan za utakmice koje određuju konačan plasman ekipe – od 17 časova će krenuti borba za treće mesto, dok je veliko finale na programu od 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.